beadsnsuch.fotopages.com
*Tempahan Sulaman Manik* Beads Your World!
By: zai

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-May-2009 07:38 Email | Share | | Bookmark
WIP...sikiiittt lagi...

 
Tuan punya baju mmg sabar...tak siap2 baju dia...maaf banyak2 dear...InsyaAllah selesai dalam waktu terdekat ni...



Monday, 2-Mar-2009 01:01 Email | Share | | Bookmark

Welcome to the La-La land of the bersawang fotopages...

Lost the usb cabel for my Canon. Ada a few pic, tapi rasa cam da basi la nak upload kt sini... see la, this afternoon kena bli gak cable tu.

So for now, me just hopping to other's fp...care to join me ehh


Wednesday, 31-Dec-2008 01:14 Email | Share | | Bookmark
Shabby SF

 
 
 
View all 4 photos...
Pengalaman paling berharga tahun ini ialah berpeluang attend kelas manik kak noramanik, pada 27 Dec lalu. Dapat tambah ilmu, dan menunaikan hajat kaklong untuk belajar manik...

Dapatlah saya buat mini Shimmering Flora utk baju Sharon, coz corak kain sungguh sarat. Pearl kt bunga tu saya guna mutiara Sabah...
Ni pun lengan aje yang siap dulu, bahgian badan belum sempat dijahit...





Quote:
sheema - tq. nanti kite jalan g fp awak kay..
glams - eleee cik glam, kite blaja nengok kt fp awak lerr
Leena - Labuci mangkuk bli kt JB ni ada. Yang flat bli dgn kak noramanik
zalizan - TQ, welcome to my fp kak.. memang berbaloi g kelas tu..ingat sampe bila2
noramanik - thanks kak nora...(abeh koyak suar den!)
beauty - tgh tunggu awak wat SF ni...musti molotop!!
sharon - u are most welcome dear..
pepari - boleh jerr


Quote:
aprilcheesetart - thanx sudi singgah. apa2 hal sms je kite k. tu hp no kt gambar..
Kak Nita - wahhh sudah menuntut dgn sifu Nora!!...Beads yg cantik2 ni zai slalu beli di Angsana dan juga Tmn Tun Aminah, Skudai Johor.


Friday, 19-Dec-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
Past n present...

 
 
 
Design baru ni tak tau la nak bagi nama apa... cehhh mcm le design2 sebelum ni ade nama special yekkk..

Tak tido malam siapkan baju2 ni, pasangan ibu dan anak.
Ibu bakal mengenakannya untuk majlis sambut menantu hujung minggu ini...
ANak pula adalah kawan saya yg antara insan terawal memberi kepercayaan untuk saya melakar idea dan mencorak baju-baju kesayangan beliau...

[quote]


BnB, Glamstarz n unnamed - thanks for dropping by... yela kecik sgt kan.. tgh belajo lagi nihh..

Kak Nora - Thanks for linking me to your blog!.. Jasa akak mengajar saya akan sentiasa kukenang...

Dayang- Thanks for dropping by.. tiru ler tak kisah..


Friday, 12-Dec-2008 08:17 Email | Share | | Bookmark
Bersawang daaa...

 
 
 
View all 7 photos...
Ini sebahagian koleksi baju kawan baik saya, Sharonnina.
Those were the days...hehehe...


[<<  <  1  [2]  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net